PRZEJDŹ DO KREATORA CV

Administratorem danych jest Piotr Michałek, ul Lipowa 2 27-300 Lipsko, adres email [email protected]

Dane osobowe przetwarzane będą w celu świadczenia usług czyli tworzenia CV w kreatorze cv jcv.pl. CV za które nie została wniesiona opłata zostaną usunięte z systemu jcv.pl w kolejnym dniu.

Podstawą prawną przetwarzania danych jest:

  • (art. 6 ust. 1 lit. b) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego I Rady (UE) 2016/679 z dnia 26 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) w celu przetwarzania danych do wykonania umowy o korzystania z kreatora jcv.pl
  • (art. 6 ust. 1 lit. f RODO) w celu ewentualnego ustalania, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami, będącego realizacją prawnie uzasadnionego interesu Administratora danych.
  • (art. 6 ust. 1 lit. f RODO) w celu przetwarzania danych w celach archiwalnych (dowodowych) będących realizacją prawnie uzasadnionego interesu jcv.pl poprzez zabezpieczenie informacji na wypadek prawnej potrzeby wykazania faktów związanych z umową realizowaną na Twoją rzecz przez okres 5 lat.
  • Dane osobowe będą przechowywane do czasu odwołania zgody.

Zgodnie z RODO posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. Możesz tego dokonać wysyłając wiadomość e-mail na adres [email protected]

Mają Państwo prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w zakresie naruszenia prawa do ochrony danych osobowych lub innych praw przyznanych na mocy RODO.

Podanie danych osobowych jest niezbędne do rejestracji usługi. Są Państwo zobowiązani do ich podania a konsekwencją niepodania danych osobowych będzie brak możliwości korzystania z usługi jcv.pl

Dostęp do danych użytkownika posiada jedynie właściciel serwisu, oraz użytkownik.